Reviews från besökare:

Det kostar några tior till park, men det är väl värt det. En gång parkering är full, ingen kan komma in. Det finns volleyboll. Fiske, ett par, en fin sandstrand. Shelter hus. Och maten är fantastisk. Prova stekt Havsabborre sandwich & du kommer att fastna. The swimming är separat från fiske. Det finns en lekplats för barnen, något för alla. Du är på en liten ö, mycket privat, och till skillnad från andra stränder, inte gol eftersom parkering begränsningar. Du kommer att få det bästa sunset bilder du någonsin sett från här. Det är min favorit ställe att ta bilderna. Om du är i området, vänligen ta en drive Västerut så långt det går, och det finns Pine Island, en mycket lugn plats för alla!

**************************************

Vattnet vistelser ganska grunt så det är fantastiskt för dem med små barn. Vi blev aldrig orolig över vattnet är högt eller farliga tidvattenvågor, etc. Vi fick se några vilda djur. Det finns en förfriskning stå, badrum, utomhus dusch. Det finns en playgroung för små barn och även en del rastplatser med grillar. Vi hade en fantastisk tid på denna strand

**************************************

Jag tror att de föregående kommentar är helt rätt! Detta är en av de trevligaste stränderna jag någonsin varit på. Vi bodde i West Palm Beach området i 10 år och flyttade till central Florida 4 år sedan så vi har besökt många Florida stränder. I helgen var det första gången vi vågade oss till west coast stränder och vi var mycket förvånad. Vi har 2 små pojkar, åldrar 3 och 4, och vattnet var en perfekt djup för dem att spela. Det är som en enorm sand bar. Vattnet kommer att bli lite djupare när tidvattnet kommer in, men det är en mycket lugn strand. Jag tror att de flesta människor som går det bor i området. Vi tyckte att det av en slump letar efter något inte så kommersialiseras- och vi hittade det! Vi kommer definitivt att åka tillbaka. Helt klart värt vår färd att åka dit och tillbringa dagen. Badrummen är rena, och stranden är rent och lugnt. Det finns en stor lekplats för barnen om de är trötta på vatten och massor av täckt pavillions att äta på. Sanden är mjuk och inte fyllt med massor av snäckor och spolas upp skräp som några av de mer populära east coast beaches. Mina pojkar var överlycklig på delfiner vi såg eftersom vi var på väg att åka på kvällen.